Esküvői Zenekarok Listája »

Zeneszolgáltatás hírek

2008. Augusztus 14.

A Zenekarok A-Z oldalon hatalmas fejlesztések fejeződtek be. Komplett dizájnváltáson esett át, valamint modernebb, és könnyebben használható lett. Továbbá a látogatók további növelése is a cél. Az oldal a szokásos címen tekinthető meg: Zenekar kereső

Minden zenekar átkerült az új oldalra. Kérem keresse ki saját oldalát, és ellenőrizze le, hogy talál-e hibát. Amennyiben igen, kérem jelezzen vissza felém. A keresést több féle módon teheti meg. Beírja a keresőbe a zenekarjának a nevét, vagy kikeresi a saját megyéjéből, vagy stílusából a zenekarát.

Mivel teljesen felváltotta a régi oldalt az új, ezért nagyjából 2 hétre van szűksége a keresőknek (google, yahoo, msn, stb..), hogy újraindexeljék, valamint feltérképezzék a teljes honlapot. Esetleges kimaradások, látogatócsökkenések ez időszakban előfordulhatnak, azonban minden régi oldal át lett irányítva az új oldalra, így Ön ebből lehet nem fog észrevenni semmit, valamint, ha a keresők is értelmezik ezt, akkor a látogatócsökkenés sem valósul meg. Viszont, ha már megtörtént a teljes feltérképezés a keresők felől, akkor az eddigi látogatás csak növekedni fog.
Addig is íme a jelenlegi statisztika, hogy képben legyen, miért érdemes nálunk hirdetni zenekari oldalát:

A jövőben ennek megtöbbszörözése a cél. Ezért, ha még nem tette volna meg, most elküldheti részletes bemutatkozását, képeit, zenéit.

Hasonló magas látogatottsággal rendelkezik az új Zenei Linkkatalógus ( Zenei, esküvői katalógus ) is, ahol bármilyen zenei témájú oldal, honlap regisztrálható. Amennyiben rendelkezik honlappal, élhet bátran ezzel a lehetőséggel is. További Kellemes Napot Kívánok!